Velkommen til min hjemmeside!

Der er to meget forskellige temaer, der optager mig – formålet med denne hjemmeside er derfor dobbelt.

For det første: Med baggrund i min egen forskning i diskurser om parallelsamfund og ghettoisering holder jeg oplæg og foredrag om netop disse emner. Fx, hvad er et parallelsamfund overhovedet for noget, hvordan taler vi om det og, hvilken betydning kan det have, at vi taler om parallelsamfund på en given måde – for samfundet og den enkelte? Læs mere under fanen: “Foredrag”

For det andet: Ved siden af min forskning arbejder jeg på en biografi om min mormor, der overlevede holocaust. Processen med dette arbejde skriver jeg om her på siden, ligesom jeg også skriver mere generelt om, hvordan man kan arbejde med Holocaust som familiehistorie. Et tema, som jeg også tilbyder foredrag om. Læs mere under fanen: “Jeg er her på grund af Auschwitz” og “Foredrag”

God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *